Microsoft aloittanut hiljaisen hyökkäyksen Linuxia vastaan

Microsoft on selvästi huolestunut Linuxin saamasta suosiosta. Microsoftin viimeisin temppu iskee kipeästi Sambaan. WindowsNT:n Service Pack3 lisäsi kryptatut salasanat käyttäjien authentikoimiseen, joka samalla rikkoi yhteensopivuuden Samban kanssa. Aina heinäkuun loppuun asti Microsoftin kotisivuilla oli ohjeet miten Windowsin registryä pitää muuttaa kryptauksen poistamiseksi. Nyt syyskuussa ohjeita on enää turha etsiä Microsoftin sivuilta, myös kaikki viittaukset Sambaan on poistettu. Microsoft Knowledge Basessa olevat artikkelit on numeroitu, artikkeli joka käsitteli Sambaa (Q166730) ei enää ole saatavilla. Tarkoituksena on ilmeisesti ollut haudata kilpaileva tuote, etenkin nyt kun yhteensopivuuskin sen kanssa on rikottu. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>