Microsoftin tietoturvakorjaustiedostoista löytyi virus

Microsoft ilmoitti kuluvan viikon maanantaina, että sen partneri- ja tukisivuilta löytyvässä tietoturvapäivityksessä on piileskellyt FunLove-virus. Microsoft joutui keskeyttämään joidenkin tiedostojen imuroinnit asiakkaidensa suojelemiseksi. Virus oli tiettävästi ollut kyseisissä tiedostoissa peräti kahden viikon ajan. Virus oli joutunut tiedostoihin ilmeisesti inhimillisen virheen vuoksi, sillä normaalisti Microsoft varmistaa aina tiedostojen puhtauden, ennenkuin laittaa ne verkkoon asiakkaiden saataville. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>