Sonyn AIBO-koirasta tuli macho

Sony on kehittänyt uuden mallin AIBO-robottikoirasta, josta se on pyrkinyt ohjelmoimaan entistä miehekkäämmän. ”Uusi AIBO saattaa olla hieman aggressiivinen, mutta se on silti ystävällinen ja rakastettava,” totesi Sonyn markkinointijohtaja Stuart Wallock. AIBO ERS 220 on kiiltävä hopeanvärinen ilmestys, joka muistuttaa vinttikoiran ja urheiluauton risteytystä. Robottikoira tulee myyntiin USA:ssa ja Japanissa parin viikon päästä ja mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, niin 1500 dollarin hintaista lelua myydään vinhaa vauhtia lapsille ja lapsenmielisille miehille. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>