Kodak haastoi Sunin oikeuteen patenttirikkomuksesta

Eastman Kodak on haastanut Sun Microsystemsin oikeuteen Java-teknologiaan liittyvästä patenttirikkomuksesta. Sun on ilmoittanut vastaanottaneensa haasteen, mutta tarkempia tietoja oikeusjutusta ei Sunilta ole herunut. Myöskään Kodak ei ainakaan toistaiseksi ole kertonut lehdistölle oikeusjutun tarkempaa syytä.

Kodakin tiedetään olleen yksi kuudesta pääyhteistyökumppanista, jotka ovat yhdessä Sunin kanssa kehittäneet Javan kuvankäsittelyyn liittyvää JAI-ohjelmointirajapintaa (Java Advanced Imaging). Oikeusjutun taustalla on ilmeisesti pitkään jatkuneet tuloksettomat neuvottelut, sillä Sun kertoo julkaisemassaan lehdistötiedotteessa käyneensä kuukausia kestäneitä keskusteluja Kodakin kanssa, minkä vuoksi Sun uskoo olevansa oikeassa ja pitää oikeusjuttua tarpeettomana. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>