Via julkisti uuden C3-pohjaisen emolevyn

Via Technologies julkisti eilen uuden emolevyn Mini-ITX -tuotesarjaansa. EPIA M10000 pohjautuu yhden gigahertsin kellotaajuudella toimivaan, Ezra T -ytimen ympärille rakennettuun, C3-prosessoriin. EPIA M10000 sisältää Via Apollo CLE 266 -piirisarjan, johon kuuluu sisäänrakennettu MPEG-2 -dekooderi, 5.1-ääniä tukeva VT1616-äänipiiri ja 2D/3D-grafiikkaprosessori. Kooltaan 17 x 17 senttimetriä olevassa emolevyssä on yksi DDR266 SDRAM -muistipaikka, yksi PCI-korttipaikka ja kaksi USB 2.0 -porttia. Yhteydet koneen ja ulkomaailman välillä hoituvat IEEE 1394-, S-Video-, RCA tv-out- ja 10/100 Ethernet-liitäntöjen avulla. Lue lehdistötiedote.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>