Coca-Cola avaa pohjoismaisen virtuaalihuvipuiston

Coca-Cola on rakentanut vuorovaikutteisen viihde-ja elämysmaailman verkkoon (www.redzone.fi). Tässä virtuaalisessa huvipuistossa vierailija voi valita, viettääkö hän aikaansa pelien parissa, etsiikö pisteitä virtuaalielämänsä piristykseksi vai seurusteleeko samanhenkisten hahmojen kanssa.

Virtuaalimaailmassa voi liikkua ja pelata ilmaiseksi. Valuuttana huvipuistossa toimivat pisteet, joita saa puolen litran Coca-Cola-pullojen etiketin sisäpuolelta löytyviä PIN-koodeja vastaan ja joita voi kerätä lisää pelaamalla ja voittamalla. PIN-koodeista saatavat pisteet tuovat pelaajalle kuitenkin lukuisia etuja ? niillä voi tehdä virtuaalihankintoja ja ne mahdollistavat mm. tietokilpailuun osallistumisen, ja näin palkinnoista kisaamisen.

Nuoret viettävät yhä enemmän aikaa verkossa ja se on luonteva osa nuorten mediaympäristöä ja elämäntyyliä. ?Verkko on meille tärkeä ja luontainen kanava puhutella nuoria?, sanoo Coca-Cola?n tuotepäällikkö Mikko Kaijansinkko. Tästä on kokemusta Espanjasta. Vuonna 2001 Redzone oli 500 000 kuukausikävijällä Espanjan suosituin peli- ja yhteisösivusto. Ensimmäisen kuuden viikon aikana virtuaalihuvipuistoon rekisteröityi yli 114 000 käyttäjää ja nykyään rekisteröityneiden määrä on noin 165 000. Yhtäaikaisesti sivustolla yleensä seikkailee noin 1000 pelaajaa ja keskimäärin 99 minuuttia kerrallaan.

Palvelun on kehittänyt espanjalainen BetyByte Entertainment.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>