Virtuaalinen rauhanmarssi tukki Valkoisen Talon puhelinlinjat

Satojentuhansien Irakin sotaa vastustavien onnistui tukkia lukuisia Valkoisen Talon puhelinlinjoja fakseillaan ja soitoillaan virtuaaliseksi rauhanmarssiksi kutsutussa tapahtumassa. Win Without War (voitto ilman sotaa) -ryhmittymän järjestämän tapahtuman tavoitteena oli saada läpi ainakin yksi puhelinsoitto ja faksi jokaiselle senaattorille päivän jokaista minuuttia kohden.

Suurin osa soittajista joutui kuitenkin kuuntelemaan ”kaikki linjat ovat varattuja” -viestiä, sillä Valkoisen Talon puhelinkeskus ruuhkautui pahoin. Vaihtelevien arvioiden mukaan jopa puoli miljoonaa henkilöä oli lupautunut mukaan puhelinkampanjaan rekisteröitymällä netissä osoitteessa Moveon.org. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>