Google sai hakuteknologiaan liittyvän patentin

Yhdysvaltojen patenttitoimisto on tällä viikolla myöntänyt Googlelle yhtiön ensimmäisen patentin, joka liittyy yhtiön kehittämään hakuteknologiaan. Patentissa numero 6 526 440 kuvaillaan Googlen kehittämä hakumoottori, joka järjestelee hakutulokset niiden hakusanaan liittyvän olennaisuuden mukaan. Yksittäisen hakutuloksen olennaisuuden mittarina käytetään hakutulokseen osoittavien linkkien määrää. Patentteja saattaa olla tulossa Googlelle lisääkin, sillä yrityksellä on vireillä vielä kolme patenttihakemusta. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>