MyOrigo esitteli mydevice-multimedialaitteen

Oululainen MyOrigo Oy on esitellyt langattoman mydevice-multimedialaitteen Isossa-Britanniassa. Sekä yrityksille että kuluttajille suunnatussa mydevice-laitteessa on kolmitaajuuspuhelin sekä yleisesti käytettävät sovellukset kuten SMS, MMS, Internet-selain ja sähköposti. VGA-kameran ja MP3-soittimen lisäksi laitteessa on myös tekstin kirjoittamista nopeuttava QWERTY-näppäimistö.

Mydevice poikkeaa muista markkinoilla olevista älypuhelimista ennen kaikkea innovatiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Käänneltäessä laitetta pystyyn tai vaakaan, käyttöliittymä mukautuu automaattisesti pysty- tai vaakanäkymäksi. My Book -käyttöliittymä jäljittelee kirjamaista tiedon tallennus- ja esitystapaa. Käyttäjä voi selata tietoja ja sovelluksia laitteessa pienellä sormen liikkeellä aivan kuin selaisi kirjaa.

Mydevicen volyymimyynti aloitetaan syksyllä aluksi Isossa-Brianniassa ja sen jälkeen muissa Keski-Euroopan maissa. MyOrigon mukaan mydevice tulee olemaan hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>