Microsoft viivästelee korjauspäivitysten kanssa

Tietoturvaongelmien löytämisessä usein kunnostautunut eEye Digital Security on hyökännyt Microsoftin kimppuun, koska tämä ei ole korjannut kahta kriittistä tietoturva-aukkoa, joista eEye tiedotti jo oli 200 päivää sitten. Haavoittuvuudet vaivaavat käyttöjärjestelmäversioita NT 4.0, Windows 2000, Windows XP ja Windows Server 2003. Haavoittuvuudet piilevät käyttöjärjestelmän ydinpalveluissa ja hyökkääjä voi käyttää niitä hyväkseen verkon yli.

eEyen mukaan yli 300 miljoonaa tietokonetta on alttiina haavoittuvuuksile, vaikka toistaiseksi ei olekaan löytynyt todisteita siitä, että joku olisi yrittänyt niitä hyödyntää. eEye kertoi myös kahden muun Microsoftin tiedossa olevan haavoittuvuuden saavuttavan 200 vuorokauden rajapyykin kuukauden sisällä, eikä korjauspäivitystä ole näköpiirissä. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>