Vista on muistisyöppö

Ainakin muistipiirien valmistajat ovat tyytyväisiä siihen, että Windows Vista haukkaa keskusmuistia tuntuvasti edeltäjiään enemmän. Windows Vistan Microsoftin sisäinen beetaversio syö keskusmuistista yli 800 megatavua normaalissa käyttötilassa ilman sen kummempaa rasitusta. Vista toimii ongelmitta yhden gigatavun keskusmuistilla, mutta luonnollisesti toinen gigatavu helpottaa toimintaa.

Vaikka kyseessä on vasta sisäinen beetaversio, niin lienee kuitenkin päivänselvää, että muistivaatimukset kohoavat Vistan myötä tuntuvasti. Kiintolevytilaa Vista kuluttaa seitsemän gigatavua, mikä sekin on noin kolminkertainen määrä Windows XP:hen verrattuna. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>