Ismo Alangon uutuusalbumia myydään FLAC-formaatissa

Ismo Alangon albumi ”Blanco Spirituals” on ensimmäinen merkittävä kotimainen musiikkijulkaisu, joka on saatavilla FLAC-formaatissa. FLAC (Free Lossless Audio Codec) on häviötön äänenpakkausmenetelmä, joka on patentoimaton ja lisenssimaksuton. Toisin kuin häviölliset menetelmät mp3, AAC ja Ogg Vorbis, FLAC ei poista informaatiota alkuperäisestä äänisignaalista. ”FLAC on ehdottomasti vahvin ehdokas MP3:n seuraajaksi. FLACin koko ei tänä päivänä ole enää ongelma, sillä tallennuskapasiteettia uusista tietokoneista ja taskusoittimista kyllä löytyy”, toteaa Alangon albumia FLAC-formaatissa myyvän Levyvirasto.netin Antti Peis.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>