Stallman luopuu GNU Emacsin kehitystyöstä

32 vuoden ajan GNU Emacs -tekstieditoria kehittänyt Richard Stallman ilmoitti viime perjantaina luopuvansa sovelluksen kehitystyöstä. Stallman kertoi vetäytymisestään Emacs-sähköpostilistalle lähettämässään yhden virkkeen mittaisessa viestissään, jonka sisältö kuului alkuperäiskielellä seuraavasti: ”Stefan and Yidong offered to take over, so I am willing to hand over Emacs development to them.”

”Olen liian kiireinen muiden töiden kanssa, joten en ehdi antaa Emacsille sitä huomiota, jonka se vaatisi”, Stallman toteaa Networkworldin lyhyessä haastattelussa. Hän oli pohtinut asiaa jo pitkään. Uudet vastuuhenkilöt Stefan Monnier ja Chong Yidong ovat Emacsin kaksi pääkehittäjää viime vuosilta. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>