Gates sulki Facebook-tilinsä ja siirtyi LinkedIn-verkostoon

Bill Gates oli Facebook-palvelussa niin valovoimainen ja karismaattinen, että lähes kaikki halusivat hänet kaverikseen. Suosiosta koitui kuitenkin Gatesille lähinnä vain ongelmia, sillä hän vastaanotti yli 8000 ystäväkutsua päivittäin. Vuodessa ystäviä olisi kertynyt lähes kolme miljoonaa, mutta siitä huolimatta kaikkien miljardin Windows-käyttäjän kanssa kaveeraaminen olisi ollut Gatesille sukupolvirajat ylittävä urakka. Gates ei kestänyt ylitsepaisuvaa sosiaalista suosiota ja tyytyi sulkemaan Facebook-tilinsä, vaikka Microsoft sijoittikin viime vuonna 240 miljoonaa dollaria Facebook-palveluun.

Gates ei kuitenkaan täysin hylännyt sosiaalisia verkostoitumispalveluja. Hänen profiilinsa löytyy muun muuassa LinkedIn-palvelusta, joka palvelee paremmin liike-elämän tarpeita. LinkedInissä Gatesin yhteyksien määrä on toistaiseksi hyvin maltilliset kolme kappaletta. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>