iPhonen 3G-ongelmat johtivat syytteeseen

Kansainvälisessä mediassa on uutisoitu useampaan kertaan ongelmista iPhonen 3G-yhteyksissä. Käyttäjät ympäri maailmaa ovat kärsineet hitaasta tiedonsiirtonopeudesta ja pätkivästä yhteydestä. Apple yritti hiljattain korjata ongelmat julkaisemalla version 2.2 iPhonen käyttöjärjestelmästä. Korjauspäivitys on kuitenkin osoittautunut ongelmalliseksi: se aiheuttaa pahimmillaan jopa enemmän yhteysongelmia kuin vanhempi versio.

Ongelmien vuoksi hihansa polttanut alabamalainen Jessica Alena Smith on päättänyt hyödyntää Yhdysvaltojen oikeuskäytäntöä nostamalla syytteen Applea vastaan. Smithin mukaan viallinen iPhone ei täytä Applen antamia lupauksia. Smith toivoo syytteen etenevän siviilikanteena, sillä hän uskoo kymmenien tuhansien kuluttajien kärsivän samoista ongelmista. Syytteessä vaaditaan Applea korjaamaan vialliset puhelimet ja maksamaan niiden omistajille korvauksia. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>