Xbox 360 Project Natal vapauttaa pelaajan ohjaimesta

Microsoftilla oli paljon kerrottavaa E3-viihde-elektroniikkamessuilla. Konsolipelaamisen tulevaisuutta saattaa edustaa Project Natal, joka on kehitysnimi uudelle tavalle pelata ilman ohjainta. Project Natal -sensori on yhteensopiva minkä tahansa Xbox 360 -järjestelmän kanssa. Se yhdistää ensimmäisenä maailmassa yhteen laitteeseen kameran, syvyyssensorin, monikanavaisen mikrofonin ja oman suorittimen, joka pyörittää patentoitua ohjelmistoa. Project Natal tunnistaa pelaajan kehon liikkeet kolmiulotteisina sekä reagoi käskyihin, suuntiin ja jopa äänen vivahteisiin (ks. esittelyvideot).

”Seuraava askel vuorovaikutteisessa viihteessä on päästä eroon kaukosäätimestä”, sanoo elokuvaohjaaja ja -tuottaja Steven Spielberg. ”Project Natalin myötä näemme pelejä, jotka tuovat ihmiset yhteen meidät tunnistavan teknologian avulla”, Spielberg jatkaa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>