TomTomin Valkea helmi navigoi naiset vaatekauppaan

Hollantilainen navigointiratkaisujen ja digikarttojen toimittaja TomTom on julkistanut erityisesti naisille suunnitellun navigaattorin. TomTom White Pearl -navigaattorin pohjana on ollut TomTomin uusin laite, mutta ulkonäoltään se poikkeaa totutusta mustasta. Valkoinen, helmiäispintainen laite kulkee käsilaukussa silkkisessä suojapussukassa.

Laitteeseen on ladattu valmiiksi kiinnostavia osoitteita, kuten vaatekauppoja, ravintoloita, kahviloita ja teattereita. Helminavigaattorin sydän on kuitenkin älykäs ja helppokäyttöinen navigaattori. IQ Routes laskee nopeimmat reitit aitojen ajoaikojen perusteella ja edistynyt kaistaohjaus auttaa monimutkaisissa moottoritieliittymissä.

Perinteisesti navigaattoreita ovat ostaneet miehet. TomTomin tuoreen tutkimuksen mukaan navigaattorihyllyjä tutkii kuitenkin 13 prosenttia enemmän naisia kuin miehiä. White Pearl -navigaattori tulee kauppoihin kesäkuun lopulla ja sen hinta on noin 249 euroa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>