Intel ja Nokia yhteistyöhön

Maailman suurin prosessorivalmistaja Intel ja Nokia ryhtyvät yhteistyössä kehittämään mobiilia tietotekniikkaa. Alunperin Bloombergin kautta levinnyt huhu suuryhtiöiden yhteistyöstä vahvistui tänään todeksi, kun yhtiöt tiedottivat asiasta virallisia kanavia pitkin. Yhteistyösopimuksen mukaan Intel ostaa Nokialta langattomaan tietoliikenteeseen liittyvää osaamista. Lisäksi yhtiöt harkitsevat yhteistyötä mobiilia Linuxia hyödyntävissä projekteissa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>