GamesRadar listasi vuoden rumimmat pelipakkaukset

GamesRadar on laittanut järjestykseen vuoden rumimmat pelipakkaukset. Listalle on otettu mukaan peräti 25 enemmän tai vähemmän tunnettua peliä. Joukossa on pakkausten osalta todellisia huonouden fyysisiä ilmentymiä, mutta useiden pelien tittelien perusteella huonous voi vaivata koko peli-ideaa ja toteutustakin. Mukana on myös pelejä, joiden pakkauksia on muokattu eri markkina-alueita ajatellen. Esimerkiksi listakakkosena oleva Ju-On: The Grudge on jenkkiversiona suhteellisen onnistunut, mutta brittipakkauksen huvittava kansikuva on kaukana pelin kauhuteemasta. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>