Microsoft pyytää anteeksi Drupal-yhteisöltä

Microsoft on joutunut korjailemaan markkinointiosastojensa tekemisiä. Googlen mainosjärjestelmä esitti vielä pari päivää sitten Microsoftin mainosta, jonka otsikko oli ”Forget Drupal”. Drupal on suosittu avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, joka yllättäen toimii myös Windows-alustalla. Intialaisen bloggaajan kirjoitettua mainoksesta blogiinsa kuvien kera sai asia julkisuutta muun muassa Twitterissä. Microsoftin Mark Brown reagoi asiaan julkaisemalla omassa blogissaan vastineensa, joka on täynnä ”Drupal on Windows” -mainoksia.

Brown ei ainoastaan avautunut blogissaan pyydellen anteeksi, vaan hän otti yhteyttä Googleen, jotta kyseinen mainos katoaisi järjestelmästä välittömästi. Lisäksi hän otti yhteyttä markkinointiosastoon ja varmisti, ettei tällainen munaus pääsisi toistumaan. Vaikka mainoskohu sai lähtönsä Intiasta, on mainoksen alkuperä Brownin mukaan jossain muualla. Brownin suoraselkäisyys ja vilpitön anteeksipyyntö on jotain, mitä nykymaailmassa ei usein näe suuryhtiöiden puolelta. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>