Otaniemessä koodataan nettivaluuttaa

Otaniemessä järjestetään ensi viikonloppuna hakkeritapaaminen, jonka osallistujat työskentelevät yhdessä nettivaluutta bitcoinin ja muiden maksutekniikoiden parissa. Japanilaisen Satoshi Nakamoton vuonna 2009 luoma bitcoin on kryptografiaan ja vertaisverkkoihin perustuva vaihdon väline, jonka suosio on kasvanut nopeasti. Bitcoin Hackathoniksi nimetyssä tapaamisessa tietokoneohjelmoijat työskentelevät intensiivisesti läpi viikonlopun. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18:00 ja päättyy pari vuorokautta myöhemmin. Tapahtumapaikkana on Aalto Venture Garage.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>