Miljoonat Blackberry-puhelimet sekosivat maanantaina

Miljoonat EMEA-alueella käytössä olevat Blackberry-puhelimet sekosivat maanantaina. Palvelimen kaatumisen vuoksi puhelimilla ei ollut voinut surffailla verkossa eikä lähettää sähköpostia tai pikaviestejä. Vika ilmaantui jo iltapäivällä Suomen aikaa, mutta valmistaja ei ollut saanut sitä korjattua iltaan mennessä. Blackberryn EMEA-alueita palveleva palvelinkeskus sijaitsee Sloughissa Isossa-Britanniassa.

Suomessa verrattain harvinaisen Blackberryn ongelma koskivat BBC:n mukaan jopa miljoonia laitteita. EMEA-aluetta suurempaa menestysttä Blackberry on nauttinut Pohjois-Amerikassa. Vika on ilmeisesti häirinnyt vain Blackberryn kuluttajamalleja, sillä yrityskäyttöön myydyt mallit käyttävät omaa palvelinympäristöä ja ovat toimineet BBC:n tietojen mukaan moitteettomasti. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>