Nokkela ohjelmoija laittoi jyrsinkoneen soittamaan Paranoidia

Suomalainen elektroniikka- ja tietokonealan monitoimimies Teemu ”Zuikkis” Suikki, joka on muun muassa pokannut aikoinaan palkinnon Assembly-tapahtumassa Stellar-ryhmän jäsenenä sekä valottanut autojen lastuohjelmointia Sektorin artikkelissa, on ladannut YouTubeen videon, jossa Walter 2520 -jyrsinkone soittaa Black Sabbathin klassikkobiisin Paranoid. ”Soiton” ohessa ei kuitenkaan synny kovinkaan isoa alumiiniparanoidia, sillä koko kappaleen aikana liikutaan noin 2x2x2 mm kokoisen kuution sisällä. Jyrsintä ohjaava GCode-lähdekoodi on nähtävillä Pastebinissä. Walterin versio Paranoidista lienee sitä todellista metallimusiikkia.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>