Darwin Media pahoittelee Terve.fi-palvelun tietomurtoa

Terve.fi-palvelua julkaiseva Darwin Media Oy pyytää käyttäjiltään tietomurtoa anteeksi ja pahoittelee tietomurrosta aiheutunutta harmia. Palvelun käyttäjätunnukset, sähköpostiosoitteet ja selkokielelle muutetut (alun perin kryptatut) salasanat päätyivät julkiseen jakeluun 27.-28. marraskuuta. Nyt Darwin Media Oy auttaa viranomaisia selvittämään, miten murto on tehty, ja ketkä ovat murron takana. Nyt Darwin Median ylläpitämät palvelut ovat turvallisia käyttää, sillä kirjautumisen edellyttävät palvelut ovat suljettu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>