Vierustoverin kuolema ei häirinnyt nettipelaamista

Taiwanilaisessa nettikahvilassa verkkopelien lumoissa olleet pelaajat eivät turhaan katkaisseet pelisessiotaan, vaikka yksi pelaajista oli ollut jo useamman tunnin liikkumatta koneensa ääressä. Vasta tuntien kuluttua muille nettikahvilan asiakkaille selvisi, että käsi hiiren päällä liikkumattomana ollut vierustoveri oli kuollut sydänkohtaukseen. Edesmennyt 23-vuotias mieshenkilö oli pelifanaatikko, joka pelasi nettikahvilan henkilökunnan mukaan jopa vuorokausia lepäämättä ollenkaan.

Viimeiseksi jäänyt nettikahvilavierailu oli sekin melko mittava, sillä nuorukainen oli saapunut nettikahvilaan jo tiistaina. Vielä keskiviikkona puoliltapäivin hänen oli nähty puhuvan kännykkään, mutta myöhemmin keskiviikkona hänet todettiin kuolleeksi. Viranomaisten mukaan hän oli ehtinyt olla kuolleena jo yhdeksän tuntia, joten aivan nopeasti eivät muut nettikahvilan asiakkaat vierustoverin jähmettymistä noteeranneet. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>