Kiinalaisyhtiö väittää omistavansa iPad-tavaramerkin

Kiinalainen Proview Technology vaatii maansa tulliviranomaisia estämään iPad-laitteiden viennin ja tuonnin Kiinan rajojen yli. Proviewin mukaan se omistaa oikeudet iPad-tuotenimeen Kiinassa. Yhtiö rekisteröi iPad-tavaramerkin Kiinassa jo vuonna 2001. Apple osti aikoinaan oikeudet iPad-tavaramerkkiin Proviewin taiwanilaiselta kumppanilta, mutta Proview väittää omistavansa tavaramerkin yhä Kiinassa, ja viime joulukuussa paikallinen tuomioistuin asettui tukemaan Proviewin näkemystä. Kiinan viranomaiset ovat jo takavarikoineet iPad-laitteita jälleenmyyjiltä. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>