Koodaa sovellus Galaxy Notelle ja voita 15 000 euroa

Samsung haastaa Suomen parhaat sovelluskehittäjät Samsung App Challenge -kilpailuun, jossa etsitään maan parasta Galaxy Note -älypuhelimelle ja Galaxy Note 10.1 -tabletille suunniteltua Android-sovellusta. Samsung App Challenge on avoin kaikille Suomessa asuville yli 18-vuotiaille – opiskelijoille, ohjelmoinnin harrastajille, freelancereille ja yrittäjille. Sovellus, joka hurmaa tuomariston ideallaan ja ulkonäöllään, sekä hyödyntää parhaiten Galaxy Noten näyttöä ja S Pen -kynää, voittaa 15 000 euron pääpalkinnon.

Samsungin kilpailukutsun mukaan Galaxy Note on Samsungin Android-puhelin, jonka 5,3-tuumainen näyttö päihittää kaikki kilpailijat. Kesällä julkaistaan vieläkin suurempi, 10-tuumainen malli, Galaxy Note 10.1. Notet erottaa muista markkinoilla olevista mobiililaitteista interaktiivinen S Pen -kynä, jolla voi piirtää ja kirjoittaa suoraan laitteen näytölle. Kilpailuun osallistujien on palautettava valmiit sovellukset viimeistään 7.7.2012.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>